Concert Aniversar 14 ani Filarmonica Pitești / 20 mai 2021

La mulți ani, Filarmonica Pitești!
La mulți ani, Pitești!

Sunt foarte multe lucruri de spus, însă cel mai important este faptul că ați răspuns într-un număr mare evenimentului nostru: 14 ani de Filarmonică la Pitești. Mulțumiri așadar celor care au făcut posibilă înființarea instituției, dar și bunul mers în toți acești ani.
Privesc cu optimism pentru domeniul cultural, faptul că ați răspuns într-un număr mare evenimentului nostru, pentru că fără dumneavoastră, actul cultural nu își atinge strălucirea.
Sunt onorat să fac parte din această poveste, din această echipă, dar și obligat: zilnic sunt noi provocări, în special în această perioadă dificilă din punct de vedere pandemic, perioadă în care domeniul cultural trebuie să se redescopere și să se readapteze din mers!
Pe această cale, vreau să le mulțumesc persoanelor care au crezut în mine și, să îi asigur de întreaga mea implicare în continuare!
Am încredere însă că publicul este alături de noi și ne va susține!
Am încredere că administrația locală va sprijini permanent unul dintre cei mai importanți „ambasadori” ai comunității: Filarmonica Pitești.
Încă odată mulțumiri persoanelor care au fost alături de noi la concertul aniversar, dar și celor care au contribuit la această poveste frumoasă.
Povestea merge mai departe!
Filarmonica Pitești este și va rămâne „Vioara I a culturii argeșene”!
La mulți ani, să fim sănătoși, să ne bucurăm de „Zilele Piteștiului” și să ne revedem la următoarele aniversări.

Gabriel Niță / Manager Filarmonica Pitești

 

 

/

Orchestra Simfonică a Filarmonicii Pitești
Dirijor / Tiberiu Dragoș Oprea
Soprană / Diana Țugui
Bariton / Florin Estefan

 

 

Foto / Diana Iordache

 

Interesant? Distribuie!

0 comments on “Concert Aniversar 14 ani Filarmonica Pitești / 20 mai 2021

Nu există comentarii