JURNAL

Lansăm Scena Virtuală, platformă online pentru transmisiunea evenimentelor

Filarmonica Pitești lansează o platformă prin care le va oferi melomanilor din județul Argeș, dar și din întreaga țară posibilitatea de a urmări online evenimentele sale.

Momentan platforma va fi gratuită pentru toate categoriile. Ulterior, doritorii pot alege să se aboneze pentru cel puțin o lună și vor putea viziona toate concertele disponibile, înregistrate sau Live. Cei care dețin abonamente fizice vor putea activa în platformă și abonamentul virtual cu acces nelimitat pe aceeași perioadă de valabilitate cu cea a abonamentului fizic.

“Filarmonica Pitești dorește să fie în pas cu vremurile actuale și lansează astăzi platforma Scena Virtuală, prin care toți cei interesați ne pot urmări activitatea și online. Nu ne dorim ca platforma să se substituie venitului în sală și credem că această variantă va fi una complementară. Vom promova platforma mai ales în rândul instituțiilor de învățământ din județ și ne propunem ca până la finalul lunii februarie 2023, toate școlile din județ să aibă posibilitatea gratuită de a viziona evenimentele noastre. Principalul ei scop este acela de awareness. De asemenea, cei care sunt deja abonații noștri vor putea avea și ei acces online a declarat Managerul Filarmonicii Pitești, Gabriel Niță.

Vă invităm să descoperiți platforma și să vă faceți cont aici: https://bit.ly/3C1l1TN

 

 

Interesant? Distribuie!

0 comments on “Lansăm Scena Virtuală, platformă online pentru transmisiunea evenimentelor

Nu există comentarii